KEMIÖNSAAREN MUSIIKKI-TANSSILEIRI 2023

Kemiönsaaren musiikki-tanssileiri järjestetään 26.6–1.7.2023 Kemiössä yhteistyössä Musiikkiopisto Arkipelagin ja Pianoauran kanssa.

Musiikkileiri

Musiikkileiri on suunnattu 8-17 vuotiaille oppilaille. Jokainen oppilas saa opetusta omassa soittimessaan sekä osallistuu yhteissoittoryhmiin ja orkesteriin. On myös mahdollista ottaa sivuaineen, esim. tanssi!

Iltaisin leirillä on yhteistä ohjattua toimintaa, joka koostuu erilaisista peleistä, leikeistä ja uinnista. Yhtenä iltana teemme retken Ekniemeen, jossa on makkaranpaistoa ja saunomista. Meillä on kaksi konserttia: perjantai-iltana solisteille ja lauantain päätöskonsertti ryhmille. 

Opettajat

Opettajien esittelyt >>

Riikka Lehtimäki, viulu
Jaakko Mattelmäki, viulu, alttoviulu
Mikko Kuusisto, sello
Pasi Helin, piano
Jaana Luuppala, piano
Jenny Backman-Pråhl, huilu ja leirinjohtaja leirin aikana

Säestys
Henna Linko

Vapaa- ajanohjaaja

Milena Niemivirta

Jousisoittajien ja huilistien päiväohjelmaan kuuluu oma soittotunti, yhteissoitto ja orkesteri. Viikon aikaa pääsee myös harjoittelemaan säestäjän kanssa. Omaan harjoitteluun ja vapaa-aikaan jää myös hyvin aikaa.

Ota mukaan kappaleita, joita haluat soittaa. Saat mielellään myös esittää toivomuksia ja ehdotuksia ohjelmiston suhteen. Muista ottaa mukaan myös säestysnuotit.

Pianistien päiväohjelmaan kuuluu omien soittotuntien lisäksi mm. yhteissoittoa eri kokoonpanoissa. Välillä kokoonnutaan yhteistunneille soittamaan ja kuuntelemaan toisia sekä improvisoimaan. Omaan harjoitteluun ja vapaa-aikaan jää myös hyvin aikaa.

Yhteissoittokavereita löytyy varmasti kaikille, mutta jos leirillä on joku entuudestaan tuttu soittokaveri, kannattaa siitä mainita etukäteen. Ehkäpä saadaan aikaan myös spektaakkeli jossa on mukana tanssijoita!

Mukaan leirille kannattaa ottaa kaikki tällä hetkellä käytössä olevat pianovihot ja irtonuotit. Ehdotuksia ja toiveita ohjelmiston suhteen saa kernaasti esittää.

Ilmoittaudu tässä! >>>

Tanssileiri

Tanssileiri on suunnattu 8-17 vuotiaille. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Opettaja

Evgeny Kostyukov

Street dance tunneilla haetaan yhteistä rento ja mukavaa meininkiä tanssin ja Hip hop musiikin parissa. Ryhmänä tutustutaan lajityypilliseen ”tekniikkaan”, erilaisiin askelkuvioihin, leikitään liikkeen kanssa sekä tehdään menevää koreografiaa. 

Aikaisempaa kokemusta ei edellytetä, avoin mieli ja kiinnostus riittävät. Ota mukaan joustavat vaatteet, tasapohjaiset sisäkengät ja juomapullo.

Musiikki- ja tanssileiriläiset tekevät myös yhteistyötä.

Ilmoittaudu tässä! >>>

pianoaura-logo
arkipelag

Leiripaikka

Amospuiston koulu, Musiikkiopisto Arkipelag ja Villa Lande

Kartta »»

Lisätietoja:
Minna Lehtonen, leirisuunnittelija
leiri@kimf.fi

Kemiönsaaren Musiikkijuhlayhdistys pidättää oikeuden muutoksiin

Hinnat

210 €  musiikkileiri, yksityistunnit 30 min./päivä
280 €  musiikkileiri, yksityistunnit 45 min./päivä
, (toteutetaan mahdollisuuksien mukaan)
210 €  tanssileiri
160 €  majoitus ja ruokailu
95 €  sivuaine
210 €/280 € + 95 € musiikki- JA tanssileiri

Sisaralennus 30 €

Lasku lähetetään sähköpostitse
Oppilaspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Ilmoittaudu tässä! >>>

Opettajat 2023

Riikka Lehtimäki

Riikka Lehtimäki

Viulunopettaja

Riikka Lehtimäki toimii viulunsoitonopetuksen toimenhaltijana musiikkiopisto Arkipelagissa. Helsingistä Turkuun kotiutunut viulupedagogi on opettamisen lisäksi kartuttanut kokemusta soittamalla erilaisissa orkestereissa ja käynyt soittamassa teatterinkin lavalla.
Yli 20 opetusvuotta on osoittanut, kuinka tärkeää on opettaa viulunsoiton perusasiat hyvin ja huolellisesti, oppilasta kuunnellen, kannustaa häntä harjoittelemaan ja yhdessä iloita edistymisaskelista.

Jaakko Mattelmäki

Jaakko Mattelmäki

Viulunopettaja, Alttoviulunopettaja

Olen Jaakko Mattelmäki ja toimin viulunsoiton lehtorina Rauman musiikkiopistossa. Johdan myös opiston jousiorkesteria. Soitan viulun lisäksi alttoviulua ja minut voi nähdä tänä vuonna soittamassa esimerkiksi Rauman ja Turun kaupunginteattereissa.

Pasi Helin

Pasi Helin

Pianonopettaja

Pasi Helin on turkulainen pianisti. Hänen päätyönsä on toimi Turun konservatorion pianonsoiton lehtorina. Lisäksi hän työskentelee vakituisena avustajana Turun filharmonisessa orkesterissa sekä Turun Musiikkiakatemian laululuokan pianistina. Helin tunnetaan aktiivisena kamarimuusikkona ja hän on poikkitaiteellisen Artsoppa ry:n sekä Pianoaura ry:n aktiivijäsen. Musiikin lisäksi yksi hänen intohimoistaan on kestävyysjuoksu ja harvinaista ei ole törmätä häneen juoksutapahtumissa tai lenkillä Aurajoen rannalla.

Jaana Luuppala

Pianonopettaja

Jaana Luuppala opiskeli pianonsoittoa Turun konservatoriossa opettajinaan Eeva-Liisa Helin, Tarmo Huovinen, Pirkko Helling ja Marketta Kosonen. Hän jatkoi opintojaan Carlos Juriksen johdolla Sibelius-Akatemiassa, josta valmistui vuonna 1996.
Hän on toiminut pianonsoiton opettajana ja lehtorina Turun seudun musiikkiopistossa, Musiikkiopisto Arkipelagissa rehtorina ja vuodesta 2007 lähtien pianonsoiton lehtorina Turun konservatoriossa.

Henna Linko

Henna Linko

Säestäjä

Olen Henna Linko ja toimin leirillä säestäjänä. Pidän monenlaisesta musiikista ja olen työskennellyt muusikkona teatterissa, pianonsoiton opettajana sekä erilaisissa säestystehtävissä. Eri soittimien ja laulun lisäksi olen säestänyt myös kuoroa sekä balettitanssia. Tällä hetkellä päätyönä on pianonsoiton opettaminen Turun konservatoriossa. Olen opiskellut Turun taideakatemiassa sekä Sibelius-Akatemiassa, josta valmistuin 2006.

Evgeny “Evi” Kostyukov

Evgeny “Evi” Kostyukov

Tanssinopettaja
Minna Lehtonen

Minna Lehtonen

Leirisuunnittelija

Hei, olen Minna Lehtonen ja asun Karjalohjalla mieheni maatilalla ja meillä on 6 vuotias tyttö, noin 6 kk vanha tyttö ja kaksi kissaa. Valmistuin 2007 huilunopettajaksi Turun taideakatemiasta ja olen sen jälkeen opettanut Raaseporin musiikkiopistossa, ja Vantaan musiikkiopistossa. Tällä hetkellä opiskelen varhaisiänmusiikkikasvatusta ja soveltavan muusiikin käyttö Metropolia ammattikorkeakoulussa ja sijaistan. Olen myös ollut kansanmusiikkiverkosto Lirarnan koordinaattorina ja myös Martin Wegelius-instituutin kesäleirillä huilunopettajana ja kurssikoordinaattorina..Olen vuodesta 2013 johtanut Hangon puhallinorkesteri ja käynyt myös kapukursseilla. Voit olla minuun yhtedyssä leiriin liittyvissä asioissa ennen leirin alkua. Jenny Backman-Pråhl on leirinjohtaja leirin aikana ja leirin aikana voitte olla hänen kanssa yhteydessä leiriin liittyvissä asioissa.