KEMIÖNSAAREN MUSIIKKI-TANSSILEIRI 2024

Kemiönsaaren musiikki-tanssileiri järjestetään 24.–29.6.2024 Kemiössä yhteistyössä Musiikkiopisto Arkipelagin ja Pianoauran kanssa.

Musiikkileiri

Musiikkileiri on suunnattu 8-17 vuotiaille oppilaille. Jokainen oppilas saa opetusta omassa soittimessaan sekä osallistuu yhteissoittoryhmiin ja orkesteriin. Leirillä on myös mahdollista ottaa sivuaineeksi esimerkiksi tanssin!

Iltaisin leirillä on yhteistä ohjattua toimintaa, johon sisältyy erilaisia pelejä ja leikkejä. Yhtenä iltana teemme uintiretken Ekniemeen, jossa on uinin lisäksi makkaranpaistoa ja saunomista. Leirillä järjestetään kaksi konserttia: perjantai-iltana solistiesiintyjille ja lauantaina päätöskonsertti ryhmille. 

Jousisoittajien ja huilistien päiväohjelmaan kuuluu oma soittotunti, yhteissoitto ja orkesteri. Viikon aikana harjoitellaan myös säestäjän kanssa. Omaan harjoitteluun ja vapaa-aikaan jää myös hyvin aikaa.

Ota mukaan kappaleita, joita haluat soittaa. Saat mielellään myös esittää toivomuksia ja ehdotuksia ohjelmiston suhteen. Muista ottaa mukaan myös säestysnuotit.

Pianistien päiväohjelmaan kuuluu omien soittotuntien lisäksi mm. yhteissoittoa eri kokoonpanoissa. Välillä kokoonnutaan yhteistunneille soittamaan ja kuuntelemaan toistensa esityksiä sekä improvisoimaan. Omaan harjoitteluun ja vapaa-aikaan jää myös hyvin aikaa.

Yhteissoittokavereita löytyy varmasti kaikille, mutta jos leirillä on joku entuudestaan tuttu soittokaveri, kannattaa siitä mainita etukäteen. Ehkäpä saadaan aikaan myös spektaakkeli jossa on mukana tanssijoita!

Mukaan leirille kannattaa ottaa kaikki tällä hetkellä käytössä olevat pianovihot ja irtonuotit. Ehdotuksia ja toiveita ohjelmiston suhteen saa kernaasti esittää.

Tanssileiri

Tanssileiri on suunnattu 8-17 vuotiaille. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Musiikki- ja tanssileiriläiset tekevät myös yhteistyötä.

pianoaura-logo
arkipelag

Leiripaikka

Amospuiston koulu, Musiikkiopisto Arkipelag ja Villa Lande

Kartta »»

Lisätietoja:
Minna Lehtonen, leirisuunnittelija
leiri@kimf.fi

Kemiönsaaren Musiikkijuhlayhdistys pidättää oikeuden muutoksiin

Opettajat 2024

Minna Lehtonen

Minna Lehtonen

Leirisuunnittelija

Hei, olen Minna Lehtonen ja asun Karjalohjalla mieheni maatilalla ja meillä on 6 vuotias tyttö, noin 6 kk vanha tyttö ja kaksi kissaa. Valmistuin 2007 huilunopettajaksi Turun taideakatemiasta ja olen sen jälkeen opettanut Raaseporin musiikkiopistossa, ja Vantaan musiikkiopistossa. Tällä hetkellä opiskelen varhaisiänmusiikkikasvatusta ja soveltavan muusiikin käyttö Metropolia ammattikorkeakoulussa ja sijaistan. Olen myös ollut kansanmusiikkiverkosto Lirarnan koordinaattorina ja myös Martin Wegelius-instituutin kesäleirillä huilunopettajana ja kurssikoordinaattorina..Olen vuodesta 2013 johtanut Hangon puhallinorkesteri ja käynyt myös kapukursseilla. Voit olla minuun yhtedyssä leiriin liittyvissä asioissa ennen leirin alkua. Jenny Backman-Pråhl on leirinjohtaja leirin aikana ja leirin aikana voitte olla hänen kanssa yhteydessä leiriin liittyvissä asioissa.