Välkomna alla nya och gamla medlemmar

Som medlem kan du både stöda och delta i utvecklandet av Musikfestspelen. Du får konsertbiljetter till medlemspris, nyhetsbrev samt medlemsförmåner som varierar årligen. Medlem blir du genom att betala medlemsavgiften 20 € / år till föreningens konto FI93 4327 0010 3617 39.

OBS! Vid betalning av medlemsavgift skriv GSM-nummer, eventuell e- postadress samt giltig postadress i meddelandefältet så att medlemsbreven kommer rätt. Kom även ihåg att uppge medlemmens namn, ifall betalarens namn är ett annat.

Nuvarande medlem: Vänligen skriv enbart ditt namn i meddelandefältet. Anteckna i meddelandefältet också eventuella förändringar i dina kontaktuppgifter.

Medlemsförmåner 2024
– Programbok gratis.
−5 € rabatt på grundbiljettpriset på följande konserter: nr 3, 5, 6, 7, 8, 12 och 13.
– Obs! Två rabatter beviljas inte samtidigt.
– Medlemsförmånen är personlig.

Vill du vara med och förverkliga och utveckla Kimitoöns Musikfestspel?

Vi söker ivriga volontärer med i vårt gäng. Det finns många olika uppgifter både före, under och efter festivalen. Vi behöver din hjälp bland annat med spridning av broschyrer och affischer, skylt- och reklamuppsättning, uppbyggandet av scener och transport av dem, biljett- och programförsäljning, kaffeservering och mycket annat som bör skötas för en lyckad festival.

Vi behöver även nya fräscha idéer och önskemål inför förverkligandet av Musikfestspelen. Vi vill bredda konserternas programutbud genom att ta del av din respons.

Din åsikt är viktig för oss >>