Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat jäsenet

Jäsenenä olet mukana kehittämässä ja tukemassa Musiikkijuhlia ja saat alennusta konserttilipuista, uutiskirjeitä sekä muita vuosittain vaihtuvia jäsenetuja. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 20 € / vuosi yhdistyksen tilille FI93 4327 0010 3617 39.

HUOM! Maksaessasi merkitse viestikenttään GSM-numero, mahdollinen s-postiosoite ja voimassa oleva osoite, jotta jäsenkirjeet tulevat oikeaan osoitteeseen. Mikäli maksajan nimi on eri kuin jäsenen, muista merkitä myös viestikenttään ketä jäsenmaksu koskee.

Nykyinen jäsen: Ole hyvä ja kirjoita viestikenttään ainoastaan nimesi. Merkitse viestikenttään myös mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi.

Jäsenedut 2024
– Ohjelmakirja ilmaiseksi.
−5 € alennusta peruslipun hinnasta seuraavissa konserteissa: 3, 5, 6, 7, 8, 12 ja 13.
Huom! Kahta alennusta ei myönnetä samanaikaisesti, jäsenetu on henkilökohtainen.

Haluatko olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä Kemiönsaaren Musiikkijuhlia?

Etsimme joukkoomme innokkaita vapaaehtoisia. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä ennen tapahtumaa, sen aikana sekä tapahtuman jälkeen. Apujoukkoja tarvitsemme esiintymislavan kokoamisessa ja sen siirtokuljetuksissa, telineiden ja opastekylttien paikoilleen viemisessä, lippujen ja ohjelmakirjojen myynnissä, konserttiyleisön ohjauksessa, väliaikakahvituksen järjestämisessä ja lukuisissa muissa musiikkijuhlien onnistuneeseen toteuttamiseen liittyvissä tehtävissä.

Tarvitsemme myös uusia raikkaita ideoita ja toiveita musiikkijuhlien toteuttamiseen. Haluamme uudistaa konserttien tarjontaa kuuntelemalla yleisömme palautetta.


Anna palautetta

Mielipiteesi on meille tärkeä. Kerro mikä oli hyvää ja mitä haluaisit kehittää Musiikkijuhlilla.