• MESTARIKURSSI 2024

    Lied-duoille 7.–10.7.2024

Mestarikurssi lied-duoille Kemiössä 7.–10.7.2024

Kemiösaaren Musiikkijuhlat järjestää, yhteistyössä Suomen Lied-akatemian kanssa, 
mestarikurssin lied-duoille Kemiössä 7.–10.7.2024. Kurssi alkaa sunnuntaina klo 10 ja päättyy keskiviikkona loppukonsertin jälkeen. Kurssipaikkana toimii Villa Lande sekä Musiikkiopisto Arkipelag. Kurssille voivat hakea myös yksittäiset laulajat.

Kurssilla opettavat sopraano Helena Juntunen ja pianisti Eveliina Kytömäki.

Kurssin hinta on 450 € sekä lied-duolle että yksittäiselle laulajalle. Päivittäinen opetus on 45 min/päivä. Lisäksi osallistujat voivat seurata muiden opetusta. Kurssimaksu sisältää opetuksen 4 x 45 min. Majoituksesta, ruokailusta, matkoista ja muista kuluista kukin kurssilainen vastaa itse. Osallistujilla on mahdollisuus päästä useimpiin Musiikkijuhlien konsertteihin. Kurssille otetaan 7 paria/osallistujaa. Kurssille voi myös osallistua kuunteluoppilaana 50 € osallistumismaksulla. Lied-akatemian jäsenille se on ilmaista.

Kurssi on suunnattu ammattiin opiskeleville ja aikuisille harrastajille sekä ammattilaisille. Hakemus, josta ilmenee hakijoiden nimet ja opiskelupaikat, cv:t, kuvaus duon yhteistyöstä tai omasta toiminnasta sekä kurssilla työstettävä ohjelmisto lähetetään osoitteeseen leiri (at) kimf.fi viimeistään 21.6.2024. Hakemuksen viestikenttään otsikko MESTARIKURSSIHAKEMUS.

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse viimeistään 24.6.2024.

Lisätietoja: Minna Lehtonen, leiri (at) kimf.fi

Majoitusta:
Edullisin ja lähin majoitus lienee Brusaby:ssa, mistä löytyy kahden hengen huone hintaan 25 € / henkilö ja yhden hengen huone hintaan 35 € / henkilö. Varaus viimeistään 26.6.2024 osoitteeseen brusaby@axxell.fi. Viestissä pitää ilmoittaa, että osallistuu laulukurssille. Majoitusmuoto on soluhuoneisto yhteiskeittiöllä. Brusaby ei tarjoa kurssin aikaan aamiaista.

Lue lisää majoitus- ja ruokailuvaihtoehdoista www.visitkimitoon.fi