• MESTARIKURSSI 2024

    Lied-duoille 7.–10.7.2024

Mestarikurssi lied-duoille Kemiössä 7.–10.7.2024

Kemiösaaren Musiikkijuhlat järjestää, yhteistyössä Suomen Lied-akatemian kanssa, 
mestarikurssin lied-duoille Kemiössä 7.–10.7.2024. Kurssi alkaa sunnuntaina klo 10 ja päättyy keskiviikkona loppukonsertin jälkeen. Kurssipaikkana toimii Villa Lande sekä Musiikkiopisto Arkipelag. Kurssi on suunnattu pääasiassa Lied-duolle, mutta yksittäiset laulajat ovat tervetulleita, jos on tilaa.

Kurssilla opettavat sopraano Helena Juntunen ja pianisti Eveliina Kytömäki.

Kurssin hinta on 450 € sekä lied-duolle että yksittäiselle laulajalle. Päivittäinen opetus on 45 min/päivä. Lisäksi osallistujat voivat seurata muiden opetusta. Kurssimaksu sisältää opetuksen 4 x 45 min. Majoituksesta, ruokailusta, matkoista ja muista kuluista kukin kurssilainen vastaa itse. Osallistujilla on mahdollisuus päästä useimpiin Musiikkijuhlien konsertteihin. Kurssille otetaan 6 paria/osallistujaa. Kurssille voi myös osallistua kuunteluoppilaana 50 € osallistumismaksulla. Lied-akatemian jäsenille se on ilmaista.

Kurssi on suunnattu ammattiin opiskeleville ja aikuisille harrastajille sekä ammattilaisille. Hakemus, josta ilmenee hakijoiden nimet ja opiskelupaikat, cv:t, kuvaus duon yhteistyöstä tai omasta toiminnasta sekä kurssilla työstettävä ohjelmisto lähetetään osoitteeseen leiri (at) kimf.fi viimeistään 21.6.2024. Hakemuksen viestikenttään otsikko MESTARIKURSSIHAKEMUS.

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse viimeistään 24.6.2024.

Lisätietoja: Minna Lehtonen, leiri (at) kimf.fi

Majoitusta:
Edullisin ja lähin majoitus lienee Brusaby:ssa, mistä löytyy kahden hengen huone hintaan 25 € / henkilö ja yhden hengen huone hintaan 35 € / henkilö. Varaus viimeistään 26.6.2016 osoitteeseen brusaby@axxell.fi. Viestissä pitää ilmoittaa, että osallistuu laulukurssille. Majoitusmuoto on soluhuoneisto yhteiskeittiöllä. Brusaby ei tarjoa kurssin aikaan aamiaista.

Lue lisää majoitus- ja ruokailuvaihtoehdoista www.visitkimitoon.fi